Black Desert Online: Valencia I komt eraan!

Black Desert Online Valencia

De vorige updates brachten al meer dan 30% nieuw land naar Black Desert Online, maar nu is het dan eindelijk zover: we gaan daadwerkelijk de woestijn zien! De update zal vanaf 1 juni 2016 te spelen zijn en zal weer opnieuw 30% extra gebied toevoegen aan de mega-grote wereld.

Daum Games is goed bezig met het aanvullen van content aan de game en dit gaat natuurlijk sneller omdat de game al een Koreaanse en Russische versie heeft. Toch een applausje voor Daum voor het vertalen van alles in zo’n korte periode. De Valencia part one update bevat weer honderden nieuwe quests. Bekijk hier beneden de Koreaanse trailer voor Valencia. De EU en US trailer is er nog niet.

In de trailer kan je een hoop van het nieuwe gebied zien en zie je een aantal nieuwe opties die de game krijgt. Voor jullie zetten wij een aantal van deze punten nog even op een rijtje:

  • Er komen nieuwe armor sets en weapons genaamd de Rocaba Armor set en de Rosar Weapons.
  • Er komen nieuwe mounts: de Camel als solo mount en de Elephant als guild mount.
  • 30% meer wereld en honderden nieuwe quests en andere opdrachten. Eindelijk de daadwerkelijke ”Black Desert” bezoeken!
  • Nieuwe weersomstandigheden, zoals een extreme hitte overdag en een kille kou in de nacht. Zandstormen die jou damage zullen gaan doen komen ook in de game. Damage kun je vermijden door een tent te maken of kopen.
  • Er is geen minimap in de woestijn, dus je moet goed opletten waar je naartoe loopt, wel kun je de grote map gebruiken voor je Nodes. Verdwaald raken is niet eens zo erg want wie weet wat voor een treasures of monsters je zult vinden!
  • Vanaf 15 juni 2016 zullen Node & Castle Wars in een testfase gaan.
  • Enhancement kan vanaf dan tot +20.

Dit zijn de grotere aspecten die de update met zich mee zal gaan brengen, veel hè? Sommigen vinden dat de content te snel komt maar van de andere kant, het is een MMORPG… Neem je tijd en geniet van de game, er is totaal geen haast!

Black Desert Online

Black Desert Online is een Sandbox MMORPG die buy-to-play is. Eén keer betalen en daarna niet meer dus! De expansions zijn tot nog toe allemaal gratis en ik denk dat dit ook zo gaat blijven in de toekomst.

Wat vind jij van de Valencia Part One update in Black Desert Online? Vind jij dat er te snel content komt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, jouw mening telt!

Black Desert Online Map

Valencia is rechts te zien!

 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek