Black Friday deals vanaf donderdag in de Playstation Store

Black Friday Playstation Store

Playstation heeft bekend gemaakt dat er dit jaar weer een uitverkoop zal plaatsvinden in de Europese Playstation Store ter ere van Black Friday. Volgens het Twitter account, begint deze uitverkoop al op donderdag.

Vrijdag is het Black Friday. Een hele happening in Amerika, want dan slaan en schoppen klanten letterlijk en figuurlijk elkaar de koppen in voor 50 procent korting op een nieuwe flatscreen. En dat één dag na Thanksgiving.

Alhoewel Black Friday tot een aantal jaren geleden niet zo heel erg populair was in Nederland (nog steeds niet zo erg als in de VS), doen er toch steeds meer verkopers mee aan deze rage. Zo ook Playstation. Er zullen verschillende kortingen plaatsvinden in de Playstation Store vanaf donderdag 24 november. Als je je op deze site registreert, zal je een mail krijgen zodra de sale van start gaat.

Wat er precies in de verkoop gaat is nog niet zeker, wel werd al geteased dat er kortingen tot wel 60 procent aanwezig zouden zijn. Vorig jaar werden alle artikelen met 10 procent afgeprijsd zodra je ging afrekenen. Daarnaast werd er een korting toegepast op meer dan 100 Playstation 4, Playstation Vita en Playstation 3 games.

De aankondiging van Black Friday werd gedaan door middel  van bovenstaande video, waarin het lijkt alsof er een aantal mensen met hun hoofd bewegen voor een ventilator. Het zou een beetje de gekte van mensen die een winkel binnenstormen moeten simuleren lijkt het wel.

Welke game zie jij graag tussen de Black Friday deals staan? Vanaf donderdag zal de sale van start gaan. Volg de eerder gegeven link om er voor te zorgen dat je de start niet mist!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek