Black friday in Nederland, sla je slag!

Black friday

In Amerika doen ze het al jaren lang. Eens per jaar wordt iedereen gek en worden verschillende producten in prijs verlaagd tijdens Black Friday. De laatste jaren doet ook Nederland hieraan mee en kunnen ook wij gamers ons verheugen op een paar mooie deals.

Ook in Nederland doen wij mee met Black Friday en dat betekend dat ook wij met onze slaapzak voor de deur kunnen gaan liggen om gebruik te maken van korting die wordt gegeven. Hieronder staan een aantal deals die zeker de moeite waard zijn voor gamers:

Media Markt

Media Markt houdt dit jaar zijn eigen Black Friday uitverkoop en zegt zelfs dat je met slaapzak en tentje voor de deur mag komen liggen. Een caravan is helaas dan weer niet toegestaan maar dat mag de pret niet drukken. Media Markt heeft nog niet al haar deals vrijgegeven maar welke voor ons gamers uit het oog springt is een Xbox One voor 285 euro. Let er wel op dat Media Markt met deze acties een aantal regels opstelt. Zo is het dat je eerst het volledige bedrag moet betalen en later kun je dan een deel van het geld terug krijgen waardoor je op bijvoorbeeld de 285 komt bij een Xbox One.

MediaMarkt

Origin

Origin heeft ook een eigen Black Friday sale waar een heleboel games in de uitverkoop zijn. De Sims 4, Battlefield 4 en FIFA 16 hebben allemaal een korting mogen ontvangen. De volledige lijst kun je hier bekijken: Klik

Microsoft

Op Xbox Live is een enorme sale aan de gang welke je hier kunt bekijken. Er zijn ook een aantal fysieke games in de aanbieding bij Microsoft en die kun je op de volgende pagina bereiken: Klik. De games die hier erg uitspringen zijn bijvoorbeeld Dead Rising 3 voor 20 euro en Rare Replay voor achttien euro.

Het is natuurlijk een kleine opsomming die hier gedaan is en er zullen nog veel meer deals bijkomen. Wanneer jij nog deals hebt laat het vooral hieronder in de reacties weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek