Black Mirror seizoen 4 vanaf 29 december op Netflix

Black Mirror

Het is een zenuwslopende serie, die gaat over de moeilijkheden die onze technologische ontwikkeling met zich mee kunnen brengen. Het gaat dan natuurlijk over Black Mirror. Het vierde seizoen is gisteren op Twitter aangekondigd voor 29 december op Netflix.

Black Mirror is een serie die ons de meest duistere kanten laat zien van technologische ontwikkelingen. Sommige afleveringen van de eerste 3 seizoenen staan soms eng dicht bij onze werkelijkheid, maar de meeste bestaan gelukkig nog uit technologie van de toekomst. De serie gaat in op de macht van social media, militaire technologie, virtual reality en ga zo maar door. Het is een must see voor iedereen die geïnteresseerd is in technologische ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen daarvan. Het is echter wel een enigszins vulgaire serie dus misschien niet geschikt voor iedereen.

Seizoen 4

De eerste 3 seizoenen van Black Mirror zijn goed beoordeeld en het vierde seizoen komt er bijna aan. Netflix Nederland heeft op Twitter aangekondigd dat alle afleveringen van seizoen 4 vanaf 29 december te zien zijn. Het thema van seizoen 4 is: alles heeft een reden. Uit de trailer lijkt nog niet helemaal duidelijk te worden wat de betekenis van dit thema is, maar we gaan 6 nieuwe verhalen zien om dit duidelijk te maken.

Netflix Nederland heeft aangekondigd dat seizoen 4 van Black Mirror in zijn geheel te zien is vanaf 29 december.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek