Black Ops 3 ‘Der Eisendrachen’ Trailer

Black ops 3

Voorgaande dagen hebben wij jullie al Skyjacked en Splash laten zien die als nieuwe maps die worden geïntroduceerd in de Awakening uitbreiding voor Call of Duty Black Ops 3. Dan komt nu de klap op de vuurpijl wat mij betreft, dat moet dus wel de nieuwe zombies map zijn! Maak je klaar voor de meest ultieme zombie ervaring tot nu toe in Der Eisendrachen!

In Der Eisendrachen zullen we de karakters: Richtofen, Nikolai, Takeo en Dempsey terug zien komen die zich een weg banen tijdens een zelfmoord missie naar een vijandelijke onderzoekslab gebouwd op een verouderde plaats gevuld met horror. Recentelijk is er een gigantische lading aan Element 115 gevonden die voor een uit klassieke Zombies ervaring inspirerende nieuwe gameplay zal zorgen met een variatie van plot-twists en verassingen in elk hoekje van de nieuwe map.

De Awakening DLC zal vier nieuwe multiplayer maps toevoegen: Skyjacked, Splash, Rise en Gauntlet. Verder zal de nieuwe zombie map: Der Eisendrachen worden toegevoegd. Deze nieuwe zombie map zal het zombie avontuur weer oppikken waar het in The Giant werd beëindigt.

“What goes up, MUST COME DOWN!”
– Richtofen

Call of Duty Black Ops 3: Awakening zal op voor het eerst op de Playstation 4 verschijnen op 2 februari, Xbox One en PC spelers moeten helaas nog 30 dagen na de Playstation release wachten op de nieuwe uitbreiding.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek