Black Ops 3 DLC Map ‘Skyjacked’ teaser

Activision heeft de eerste korte teaser/trailer uitgebracht voor één van de nieuwe maps die gaat komen met de Awakenings expansion van Call of Duty: Black Ops 3. Deze map heet Skyjacked en lijkt een beetje op een bekende map uit Black Ops 2, kun jij uit de teaser halen welke map dit is?

Skyjacked is één van de vier multiplayer maps die met de uitbreiding het spel zal vergroten, de andere drie maps heten: Rise, Splash en Gauntlet. Last but not least zal er ook een nieuwe zombie map komen genaamd Der Einsendrachen. Maar terug naar de vraag, kun jij aan de video hier beneden herkennen uit welke map ze inspiratie hebben gehaald in Black Ops 2?

Voor degene die de map niet herkennen, deze is geïnspireerd door de Hijacked map van Black Ops 2, herken je hem nu? De grote jacht is nu een vliegend hovercraft/ufo-achtig iets geworden, wat natuurlijk wel helemaal bij het futuristische Black Ops 3 past. Voor degene die totaal niet hun ogen hebben gelegd op Black Ops 2, hier beneden een voorbeeld van de Hijacked map.

Skyjacked Hijacked

Awakening zal één van de vier expansion worden die gepland staan voor Black Ops 3, bij die tijd zal er natuurlijk al weer een nieuw deel bekend zijn van de volledige game. Alle uitbreidingen voor deze mooie game zullen als aller eerst op de Playstation platformen verschijnen, daarom kunnen wij al bekend maken dat Awakenings 2 februari zal gaan uitkomen voor de Playstation platformen, dit is een deal die Activision met Sony gemaakt heeft, over een mogelijke release date voor de Xbox en PC voor de eerste expansion is nog niks bekend.. Maar dit zal natuurlijk niet lang duren!

Speel jij nog steeds volle poelen Black Ops III of was je aan het wachten tot er een expansion uit ging komen voor deze game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek