Call of Duty Black Ops 3: Eclipse toont Verge

Black Ops 3 Verge

Treyarch heeft onlangs een nieuwe video vrijgegeven waarin we iets meer te zien krijgen van de nieuwe DLC voor Call of Duty Black Ops 3, genaamd Eclipse, welke als eerste op de Playstation 4 zal verschijnen vanaf 19 april. Deze video laat een aantal teaser images zien van de map Verge, die gebaseerd is op de World at War map, Banzai.

Vorige week kondigde Treyarch de nieuwe DLC aan voor Call of Duty Black Ops 3. De uitbreiding met de naam Eclipse zal 4 nieuwe multiplayer maps toevoegen en één nieuwe zombie map. Meer details over de uitbreiding kun je hier teruglezen. Hier zal je ook de video vinden die je alvast klaar maakt voor het volgende zombie avontuur!

Één van de nieuwe maps die wordt toegevoegd is een oude klassieker die een likje verf heeft gekregen en is aangepast naar het Black Ops universum, aangezien de map Banzai niet echt in het thema past, maar we natuurlijk wel van oude maps houden in Call of Duty. Zoals Nuketown meerdere keren is gemoderniseerd zal nu Banzai oftewel Verge terug te zien zijn in de tweede DLC van Black Ops 3.

De map is ‘medium-sized’ en heeft een tunnelsysteem en watervallen. Door het domineren van de brug in het midden van de map zal je je kansen op succes vergroten.

Eclipse zal vanaf 19 april bespeelbaar zijn voor Black Ops 3 eigenaren op de Playstation 4. Xbox One en PC spelers zullen de DLC een maand later ontvangen. Los zal de DLC voor 15 euro verkrijgbaar zijn, maar als je de Season Pass hebt aangeschaft kan je de DLC op de release datum downloaden zonder er extra voor te betalen.

Hebben jullie al zin in de nieuwe DLC van deze Call of Duty game of houden jullie het bij de standaard maps? Wat vinden jullie van het heruitbrengen van oude maps in een nieuwe jasje?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek