Black Ops 3 krijgt een nieuwe patch

black-ops-3-activision-fps

Al bijna twee jaar geleden kwam Call of Duty: Black Ops 3 uit van de maker Treyarch. Een succesvolle game die een nieuwe gameplay ervaring gaf aan de CoD series. De game krijgt nog volle ondersteuning van de studio, daarom is vanaf vandaag de nieuwe update beschikbaar.

De game krijgt een update omdat er recent een nieuwe DLC is aangekondigd. Playstation gebruikers zullen de nieuwe add-on “Zombies Chronicles” ontvangen op 16 mei. Xbox zal hem op 16 juni ontvangen wegens exclusiviteit. De patch wordt voornamelijk uitgebracht om de game klaar te krijgen voor de nieuwe uitbreiding voordat hij live gaat.

De update zal niet alleen de game klaarstomen voor de nieuwe add-on maar zal ook prestatie verbeteringen met zich mee brengen. Gamers zullen een aangenamere gameplay ervaring krijgen. Meer details over algemene prestaties van Black Ops 3 heeft Treyarch niet vrijgegeven over de patch.

Wel zijn er in-game verbeteringen bekend gemaakt, zoals Attachment icoontjes zullen sneller laden in de “Create-A-Class” en “Gunsmith” menus. Tevens zijn glitches gefixt zoals spelers die een camouflage konden dragen zonder dat ze überhaupt de camo in bezit hadden.

Wapens hebben ook een kleine aanpassing gehad, voornamelijk de ballistic knife. Voorheen konden de messen niet opgeraapt worden. De update moet het oppakken van je geschoten messen mogelijk maken.

Hieronder zie je de volledige lijst:

General

 • This update addresses a number of general performance issues.

Black Market

 • Unopened Supply Drop bundles will now remain in the Black Market after the events have ended.
  • Supply Drops that had disappeared have been returned to players’ inventories.

Frontend:

 • Attachment Icons will load more quickly in Create-a-Class and Gunsmith menus.
 • Addressed an exploit that allowed users to equip some camos before unlocking them.

Weapons:

 • Ballistic Knife
  • Ballistic Knife blades are now recoverable.
  • Ballistic Knife now properly registers headshots with the Kill Counter or Clan Tag attachments equipped.

Sta jij te wachten op de nieuwe uitbreiding? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Zombies Chronicles DLC zal beschikbaar worden op 16 mei 2017 voor de Playstation. Xbox zal de uitbreiding ontvangen op 16 juni 2017.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek