Black Ops 3 Water Park DLC Map Teaser

Gisteren hebben wij jullie de Skyjacked map laten zien die uit gaat komen voor de Awakenings expansion van Call of Duty: Black Ops 3. Vandaag hebben wij voor jullie de teaser/trailer van één van de andere maps die uit gaat komen met de uitbreiding genaamd: Splash.

De Season Pass voor Black Ops 3 zal in februari van start gaan aangezien 2 januari de Awakenings DLC uit zal gaan komen voor de Playstation 4, deze zal later op een nog onbekende datum ook releasen voor de Xbox One en de PC. Spelers die aan het hopen waren op een volledig nieuwe en frisse map krijgen nu waar ze op wachtte. Splash speelt zich af in een verlaten.. Water park! Splash zal één van de vier maps zijn die de expansion gaat krijgen samen met een nieuwe Zombie map. De game zal in totaal vier expansions gaan krijgen. Hier is speciaal voor jullie de teaser van de tweede map:

De map zal bestaan uit glijbanen, fonteinen, attracties en nog een hele hoop andere capriolen. Informatie over de andere maps zal later volgen, en dan natuurlijk ook over de nieuwe Zombie map die de game zal gaan krijgen. Deze DLC map genaamd Splash wordt beschreven als volgt.

”Welcome to the perfect summer getaway. Set in an abandoned water theme park, Splash delivers a new aquatic environment to explore in Multiplayer. With vibrantly colored water-slides, a wrecked pirate ship, and a lazy river ride through a fantastical forgotten city, players can expect to take advantage of underwater combat opportunities in this all-new Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC map.”

Kun jij niet wachten om jouw handen op deze map of expansion te leggen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! En vergeet niet de site te checken voor meer informatie die nog zal gaan verschijnen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek