Black Ops 4 heeft een DLC Free Access Weekend

Black Ops 4 Treyarch Logo

Treyarch heeft op Reddit een event aangekondigd dat dit weekend zal plaatsvinden. Het event is een DLC Free Access Weekend en geeft alle spelers toegang tot de 4 DLC maps. Naast de DLC content bevat het evenement ook dubbele XP, dubbele Merits en dubbele Tier progressie.

Spelers die Call of Duty: Black Ops 4 in hun bezit hebben, maar nog niet de DLC hebben aangeschaft, mogen dit weekend gratis de DLC maps spelen. Er is namelijk dit weekend een gratis DLC weekend in de game. De maps die toegankelijk worden voor alle spelers zijn: Elevation, Madagascar, Casino en Lockup. In de video’s hieronder zie je de DLC maps kort in actie:

Dubbele progressie

De gratis DLC maps zijn niet het enige onderdeel van het free DLC Access Weekend. Het weekend bevat ook dubbele progressie in meerdere game modes. Je krijgt namelijk dubbele XP in multiplayer en Zombie mode, dubbele Merits in Blackout en dubbele Tier progressie. Alle spelers die nog achterlopen op de progressielijn in Call of Duty: Black Ops 4 kunnen dit weekend dus flink wat tijd inhalen!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek