Black Ops 4 Zombies krijgt event

Call of Duty Black Ops 4 Voyage of Dispair Zombies Screen

Treyarch heeft een nieuwe update uitgerold voor Black Ops 4. Alle drie de gamemodes hebben updates gekregen, de zombie gamemode heeft iets extra’s gekregen.

Vanaf 15 januari, gisteren, heeft Treyarch een update klaar gezet voor het spel. Om Zombies te vieren hebben zij een event in het leven geroepen met de naam 115 Celebration Day. De naam heeft natuurlijk te maken met de lore die achter het hele zombie verhaal zit.

Tijdens dit event zullen spelers dubbele XP en wapen XP krijgen. Ook zal Nebulium Plasma verdubbeld worden. Dit korte event zal op elke console lopen tot en met 18 januari om 18:00 uur.

Black Ops 4 Zombies Promotion

Playstation 4 spelers kunnen nu de gamemode Gauntlet spelen in Zombies. Treyarch beschrijft deze nieuwe unieke game mode als een kersverse uitdaging voor Zombies. Spelers zullen beloond worden met items en medailles aan het aantal rondes dat zij hebben overleefd. Mensen die alle 30 rondes overleven zullen een “unieke beloning” krijgen.

Black Ops 4 Gauntlet Zombies

Als laatste heeft Treyarch gezegd dat er drie nieuwe Elixirs te maken zijn in Black Ops 4. Momenteel zijn ze alleen beschikbaar voor Playstation 4 maar zullen al snel beschikbaar worden op andere consoles.

  • Perk Up: Verkrijg 4 extra perks, deze zijn willekeurig. Perks die je al hebt zullen niet dubbel worden gegeven.
  • Refresh Mint: Ververst de cooldown voor je equipment, perks en je special weapon voor je hele squad.
  • Conflagration Liquidation: Spawn een Bonfire Sale power-up.

Er staat nog wat content klaar voor Black Ops 4, voornamelijk voor zombies. Deze updates zullen komende weken worden uitgerold, wanneer precies is nog niet duidelijk. De extra patch notes zijn hier te lezen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek