Blade & Soul Headstart begint vandaag!

Ben jij, net zoals ik en een hoop anderen net zo lang aan het wachten geweest tot dat Blade & Soul dan eindelijk naar het Westen van dit wereldbolletje zou gaan komen? Dan heb ik goed nieuws voor jou, vandaag is die dag! Voor iedereen met een Founder’s Pack kan vandaag het langverwachte avontuur beginnen!

Blade & Soul… Ik wil niet weten hoe lang ik er al op wacht, samen met Black Desert Online en Bless Online zijn dit voor mij en voor velen andere de MMORPG games die ons van de stoel blazen, de games die in Azië al te spelen zijn en waar jij alleen maar YouTube videos van kon kijken. Nou, Black Desert Online is nog in de Beta fase. Maar voor Blade & Soul begint het avontuur dan eindelijk! Ondanks het feit dat Blade & Soul geen echte Sandbox MMORPG is, maar eerder een rollercoaster waarbij je door het verhaal, de levels en skills heen geblazen zult gaan worden ben ik er van overtuigd dat deze game bij een hoop mensen lang zal blijven steken. De PvP en Dungeons etc zullen de game voor lange tijd speelbaar gaan maken. De combat is heel gevoelig en reageert op jouw eigen speelwijze. Dus je kunt altijd jezelf blijven testen en nieuwe skills/classes of races proberen.

BS2

Voor de mensen die niet bekend zijn met de game is hier beneden een mooie trailer en teaser te vinden. Voor de mensen die wel bekend zijn met de game en vandaag al beginnen, of op de officiële release, veel plezier en niet te veel Red Bull achterover gooien! Een review van de game is ook snel te verwachten!

Maar dan blijven er een hoop vragen open staan waarvan ik hoop dat jullie er lekker over zullen discussiëren in onze mooie comment sectie hieronder zoals welke race/class jij gaat spelen, op welke manier jij de game zult gaan spelen en natuurlijk of jij een founder’s pack hebt aangeschaft? Discussieer lekker en wie weet zie ik jou wel in the game!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek