Blade & Soul Launch, smooth of niet?

Voor de mensen met headstart acces tot Blade & Soul is het avontuur natuurlijk al begonnen, maar.. Voor de gratis spelers begon het avontuur gisteren. Velen wachten al jaren op de game en niet iedereen zal natuurlijk tevreden zijn, laten we het hebben over hoe de launch verlopen is!

Voor velen begon gisteren dan dus eindelijk het avontuur in de uitgebreide wereld van Blade & Soul en voor een hele hoop andere spelers begon dit avontuur een aantal dagen geleden al, dit was de launch voor de spelers met een founder’s pack! Wat mij persoonlijk opviel was dat de Headstart launch ongelofelijk soepel verliep en zelfs na een boel spelers in-game gevraagd te hebben hoe voor hun deze launch verliep, heb ik zelden een slechte reactie zien langskomen.

bns640

Er waren in de early hours een aantal bugs die al snel fixed waren. Als ik bijvoorbeeld terugkijk naar de Heart of Thorns launch van Guild wars 2 die een stuk minder smooth ging met waarschijnlijk niet zo heel veel verschil qua aantallen moet ik zeggen, petje af voor NCSoft! Het enige waar velen over klaagde was het feit dat er lange wachttijden waren om bepaalde servers binnen te komen, en dit alleen al bij de headstart launch.. Nu is mijn vraag aan jullie dus: Hoe is voor jullie de launch verlopen, heb je zelf een smooth launch gehad maar misschien één van je vrienden niet? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! O ja, verwacht ergens begin volgende week een mooie review van deze game. Houdt de site dus goed in de gaten mocht je hier interesse in hebben!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek