Bless Online open beta gameplay

Bless Online Dragon

Bless Online, de MMORPG waar velen op wachten en waar de mensen nog wel een tijdje op zullen moeten wachten, althans, in dit werelddeel… In Korea is de game momenteel in een open beta fase en wij hebben een gameplay video uitgezocht speciaal voor jullie!

Ben jij nu dus benieuwd naar hoe de game eruit ziet met een Engelse patch? The Lazy Peon heeft een VPN gekocht en een Koreaans account gemaakt speciaal zodat hij voor ons, de viewers, een YouTube video van ongeveer een half uurtje heeft kunnen maken waarin hij zoveel mogelijk beta-aspecten met ons bespreekt en aan ons laat zien. Lazy Peon is een redelijk bekende gamer die zich vooral focust op MMO games, waaronder dus ook MMORPG’s zoals Blade & Soul, Black Desert, Guild Wars 2, Tera en noem maar op! In een video die hij drie dagen geleden gepost heeft laat hij ons zien hoe Bless Online werkt en eruit ziet.

Zo zie je in de video bijvoorbeeld hoe groot deze open wereld is, met bijvoorbeeld een hoofdstad zoals je hem waarschijnlijk in nog geen enkele andere game hebt gezien. Ook laat hij de keuzes zien die je hebt als het gaat om combat zoals tab-targeting of action combat. De game begint met een keuze tussen twee factions. Elke faction heeft dezelfde races alleen met elk een andere naam. Kies je race, gender en class en begin met het maken van jouw personage in een uitgebreide character customization die ongeveer hetzelfde in zijn werking gaat als die van Black Desert! Bekijk de dertig minuten lange video hier beneden:

Wat vond jij van de video, is er genoeg duidelijk over de game voor jou? Lijkt Bless Online jou een leuke game of heb je liever een andere MMORPG? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek