Bless Online komt naar Europe en North America

Bless: eindelijk een MMORPG die van Korea naar het westen komt kort na Koreaanse release. Dit is gisteren bekend gemaakt door de manager van Neowiz. Ze zijn nu bezig met de laatste deals te sluiten en daarna zullen we ook een grove schatting gaan krijgen van de beta datum.

Het was al bekend dat Blade & Soul en Black Desert Online voor hun westerse release toch al een redelijke tijd te spelen waren in Korea, en BDO zelfs in Rusland. Veel mensen hebben deze games dus ook gespeeld op de Koreaanse of Russische servers. Bij Bless zal dit niet nodig gaan zijn! Neowiz heeft de deal bijna rond en in Korea is de game nog niet eens uitgekomen, maar nog in een beta fase. Mensen die toch niet kunnen wachten en al willen weten hoe de game aan voelt kunnen de Koreaanse open beta spelen met een English patch. Dit kan hier!

Hier boven kun je de closed beta gameplay trailer kijken voor de Koreaanse versie. Ook al is Bless een grootse MMORPG met veel elementen die andere games niet gebruiken, het combat-systeem vetrouw ik nog niet volledig. Dit werkt namelijk met een tab-targeting systeem en bevat semi-action combat. Ik persoonlijk hoop dat hier wel meer opties in zullen gaan komen, maar dat zullen we vanzelf zien na de beta’s. Ondanks dat puntje ziet de rest van de game er geweldig uit en de graphics zijn ook echt top notch voor een MMORPG. Je kunt wel zien dat het een Koreaanse game betreft. Vergeet echter niet dat de afbeelding hier beneden nog een uit vroegere beta is gehaald.

Bless Online Field Boss

Ook al is er verder nog weinig bekend over de game qua werking in de westerse release, wij zijn benieuwd! Ben jij dat ook? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn nieuwsgierig naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek