Blizzard brengt oude games terug

Blizzard Entertainment

Blizzard, bekend van onder andere World of Warcraft is een nieuwe afdeling gestart die bedoelt is om hun oudere games tot hun glorie te herstellen, ze zijn ook al begonnen mensen in te huren en aan te nemen om dit waar te gaan maken, maar over welke games hebben we het dan?

Mensen die fan zijn van blizzard games weten waarschijnlijk al over welke games het gaat, er zullen misschien nog andere games worden toegevoegd in de toekomst of misschien al snel worden aangekondigd maar voor nu gaat het over deze drie games:

  • Starcraft (1998)
  • Warcraft 3 (2002)
  • Diablo 2 (2000)

Meeslepende verhalen, een intenste multiplayer, een nieuwe gameplay toen der tijd. Al deze games waren in het bezit van die aspecten en Blizzard wilt dit terugbrengen voor de fans en eventuele nieuwe spelers. ”We’re Restoring them to glory” zeggen ze. Het lijkt erop dat het team erg klein zal zijn dus het kan misschien een langere tijd duren voordat deze reviving werkelijkheid wordt maar het zal zeker het wachten waard zijn naar mijn mening!

Dit team moet ervoor gaan zorgen dat de gameplay up-to-date zal zijn, dat de kwaliteit van de graphics dezelfde sfeer moet geven maar toch meer met de tijd mee moet gaan en dat de multiplayer hersteld wordt. Natuurlijk moet dit kleine team ook gaan zorgen voor het fixen van bugs, crashes, deadlocks, overflows ex cetera.

Blizzard houdt dit weekend BlizzCon en zal misschien meer informatie vrij gaan geven over het herstellen van deze games, ik denk dat een hoop fans blij zullen zijn deze nostalgie te kunnen spelen, en er zullen ook een hoop fans teleurgesteld gaan worden omdat ze natuurlijk verwachten dat de games exact hetzelfde zullen zijn, hoe dit gaat uitpakken zullen we in de toekomst gaan zien! Om het af te sluiten voor jullie een trailertje van de oude warcraft 3.

Zijn jullie benieuwd naar hoe deze games in hun glorie hersteld zullen worden? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek