Blizzard games verliezen Windows XP/Vista support

Blizzard Windows XP Vista

Blizzard kondigde aan dat het bedrijf gaat beginnen met het beëindigen van de support voor Windows XP en Windows Vista. Dat gaat zich om World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3, Hearthstone en Heroes of the Storm.

De aankondiging werd gemaakt op het forum van de studio door community manager Nate Valenta en het plan is om dit later in 2017 volledig klaar te hebben. Valenta liet op de forums weten dat grotendeels van de Blizzard spelers al Windows 7, 8 of 10 heeft. De mensen die dit niet hebben, hebben nog tijd zat om een upgrade te regelen.

Blizzard Windows XP Vista

Spelers van Overwatch hadden dit ‘probleem’ al vanaf dag één. Overwatch had vanaf launch al geen support voor Windows XP of Windows Vista. Valenta liet ook weten dat dit nauwelijks impact had op de player base van de game.

Draai jij nog steeds op Windows XP/Vista? Tijd voor een upgrade! Laat ons weten wat jij vind van deze verandering.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek