Blizzard hint naar nieuwe Overwatch aankondiging

Overwatch Reaper

Op zowel Facebook als Twitter laat Blizzard weten dat er 11 april een nieuwe aankondiging zal plaatsvinden omtrent hun Hero-shooter Overwatch. Het is nog onduidelijk wat er aangekondigd gaat worden, maar een teaser hebben we wel al.

Blizzard heeft nog niet bevestigd waar de teaser mee te maken heeft. Uit het verleden hebben we geleerd dat het meestal gaat omtrent een nieuwe hero. Orisa is pasgeleden verschenen dus het is onwaarschijnlijk dat een nieuwe hero nu al wordt aangekondigd.

Een bericht uit de teaser zegt het volgende:

“King’s Row uprising entering into record seven years ago. Security clearance required: confidential.”

Blizzard heeft ondanks de map King’s Row iets aangepast in de PTR, maar dit aankondigingen op een spanning opbouwende manier als dit is misschien iets te heftig. Jeff Kaplan heeft onlangs wel bevestigd dat er een map-editor naar Overwatch zou kunnen komen. Het is dus zeer mogelijk dat deze tweet hint op een map-editor waarbij King’s Row zomaar de eerste map zou kunnen zijn die wordt aangeboden voor aanpassingen.

“We are extremely open-minded about releasing a map editor for Overwatch someday,” zei Kaplan, maar er zit een addertje onder het gras. “But because Overwatch was made with a brand new engine, this is not a small task or one which can happen any time soon.”

Waar denk jij dat deze teaser mee te maken heeft? Een nieuwe map, map uitbreidingen, map-editor, of toch een nieuwe hero? Doomfist dan toch? We zullen het snel weten en zodra er meer bekend is lees je het uiteraard terug bij ons!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek