Diablo lijkt toch echt naar Nintendo Switch te komen

Diablo 3

Blizzard hint ditmaal zelf naar Diablo voor Nintendo Switch. Dit doen zij via het Blizzard Entertainment twitter kanaal via een filmpje. Hieronder kun je deze post terug vinden.

Eerdere geruchten

Eerder gingen er ook al geruchten rond dat Blizzard bezig zou zijn met Diablo voor Nintendo Switch. Een anonieme bron van de website Neoseeker heeft destijds aangegeven dat Blizzard bezig was local play te implementeren. Er was op dat moment alleen nog geen hint of bevestiging vanuit Blizzard zelf. Nu heeft Blizzard echter zelf een hint geüpload. In de Twitter post zie je een Diablo lamp in een stopcontact. Deze wordt via een switch aan en uit gezet. De reacties van de community onder deze post zijn ook zeer positief.

Diablo franchise

De Diablo franchise bestaat uit een serie fantasy hack and slack computerspellen uitgebracht door Blizzard. In dit spel neem je het op tegen demonen die proberen de wereld over te nemen. Het uiteindelijke doel is om het tegen Diablo zelf op te nemen. Het spel is te spelen via de Battle.net launcher en is na aanschaf volledig free-to-play. De laatste nieuwe uitbreiding van deze game is op 25 maart 2014 voor het eerst uitgebracht. Tijdens Blizzcon 2016 heeft deze uitbreiding echter nog een nieuwe Class erbij gekregen.

Indien je meer te weten wilt komen over deze game kun je dit terug vinden op de officiële website

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek