Blizzard kondigt nieuwe uitbreiding aan voor Hearthstone genaamd The Witchwood

Blizzard is zijn world of warcraft kaartspel nog lang niet vergeten, zo komt er binnenkort een nieuwe uitbreiding voor Hearthstone bij.

De uitbreiding zal The Witchwood gaan heten en is de eerste uitbreiding van het kaartspel in 2018. Helaas is nog niet bekend wanneer de uitbreiding wordt uitgebracht.

Wel is al bekend dat met The Witchwood uitbreiding er 135 nieuwe kaarten toegevoegt zullen worden, Deze kunnen op de gebruikelijkse wijze worden aangeschaft in de in game-winkel met gold of echt geld. De nieuwe kaarten zullen worden onthuld op 26 maart waarop blizzard een livestream zal houden.
Sommigen van de nieuwe kaarten zijn al vrijgegeven. Zo is er een kaart genaamd Azalina Soulchief die de hand van de speler vervangt door die van de tegenstander. Aan het einde van de teaser van Blizzard wordt waarschijnlijk een nieuwe hero geïntroduceerd.

Verder zal de uitbreiding een singleplayermodus genaamd Monster Hunt bevatten, waarin spelers het bos nabij de stad Gilneas moeten ontdoen van duistere krachten. Blizzard heeft geen releasedatum bekendgemaakt, maar gelet op de livestream van 26 maart waarin de kaarten worden onthuld, zal de uitbreiding vermoedelijk ergens in april worden uitgebracht.

Om jullie alvast in de stemming te brengen heeft Blizzard een vrij lange teaser vrijgegeven. Zoals verwacht doen ze dit in hun eigen unieke manier. Bekijk
de teaser alvast hier en vergeet niet de livestream bij te wonen!

https://www.youtube.com/watch?v=4roAY-6Lrdk

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek