Blizzard werkt aan een nieuw Diablo project

Diablo 3

In 2012 werd Diablo 3 door Blizzard gereleased. Het is nu 6 jaar later en er is nieuws naar boven gekomen over een nieuw Diablo project. Blizzard heeft namelijk op hun website een vacature staan voor Dungeon Artist voor een nieuw onaangekondigd Diablo project.

Blizzard heeft op hun website een interessante vacature geplaatst. Het gaat om een vacature voor Dungeon Artist en het betreft een onaangekondigd Diablo project. We weten dus dat er nieuwe content aan gaat komen, maar het is nog onduidelijk waar het over gaat. De vacature zou kunnen betekenen dat Blizzard begonnen is met het maken van Diablo 4. Deel 3 is in 2012 uitgebracht en deel 2 in 2000. Er zat 12 jaar tussen de vorige twee delen wat kan betekenen dat deel 4 nog ver weg is, maar misschien is het dichterbij dan we denken.

Als de vacature niet het begin van deel 4 in de franchise betreft, zijn er nog andere mogelijkheden wat betreft de aankomende content. Het zou kunnen dat Blizzard een nieuwe game gaat maken binnen de frachise. Het zou ook kunnen betekenen dat er nog een extra uitbreiding komt voor deel 3. Dit laatste lijkt onwaarschijnlijk gezien zowel deel 1 als deel 2 in de gehele levensloop maar één uitbreiding gehad hebben. Op dit moment is het echter nog allemaal speculatie waar de vacature over gaat. We zullen moeten wachten tot Blizzard ons meer laat weten over de nieuwe stap in de Diablo franchise.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek