BlizzCon 2016: Legion patch 7.1.5 & 7.2 details

World of Warcraft Legion

De openingsceremonie van BlizzCon 2016 gaf ons een hoop informatie over alle Blizzard games behalve World of Warcraft. Later in de Legion panel werd er alsnog een boel informatie vrijgegeven over de toekomst van Legion in patch 7.1.5, 7.2 en verder.

Blizzard heeft geleerd van de fouten die gemaakt zijn in Warlords of Draenor. In plaats van alleen één of twee grote patches zal Legion een boel kleine, middelmatige en grote patches krijgen. Dit zal hopelijk eindigen op een expansion die een stuk langer te spelen zal zijn dan de vorige drie. Blizzard begint met patch 7.1.5

World of Warcraft Legion

Patch 7.1.5

Zoals je hier boven kunt zien zal deze patch de Mists of Pandaria Timewalking dungeons introduceren, zodat jij eens in de zoveel tijd de magie van deze dungeons kunt herleven. 7.1.5 zal ook micro holidays krijgen. Dit zijn patches die één tot een paar dagen duren zoals:

  • Volunteer Guard Day, waar je de patrol duty van een NPC over kunt nemen
  • Ahn’Qiraj Remembrance Day, deze zal op 22 januari plaatsvinden

Zo zullen er om de paar dagen of weken een boel kleine events/ holidays te vinden zijn in World of Warcraft. de Blade’s Edge arena zal een nieuw verflaagje krijgen. Deze arena zal ook een commentator krijgen. Deze patch zal een kleine patch worden en deze zal ook wat class changes meebrengen. Nu op naar de grote patch:

World of Warcraft Legion

Patch 7.2

dit zal de grote patch worden met een hoop nieuwe features en spannende dingen. Als eerste, zoals hierboven te zien is. zal de Tomb of Sargeras raid te spelen zijn. Deze raid zal negen bosses bevatten met Kil’Jaeden als eindbaas. In de Broken Shore zullen world quests zich openen en een nieuwe faction waarmee jij exalted kunt worden. Ook zullen er nieuwe Class Order Campaign quests komen waarmee je een basis opbouwt in de Broken Shore om je assault te beginnen.

”Flying? Flying!”

Ja ja! Patch 7.2 zal ervoor zorgen dat jij kunt vliegen in de Broken Isles. Maar alsof dit nog niet genoeg is zal elke class zijn eigen class mount gaan krijgen. Je kunt de desbetreffende class mount krijgen door je Class Order Campaign (+ de 7.2 versie) af te maken. Deze mounts zien er stuk voor stuk geweldig uit en passen bij het thema dat jouw class te bieden heeft. Bekijk deze hier beneden.

 

Blizzard liet zich door andere games binnen het bedrijf zoals Overwatch en Heroes of the Storm ook inspireren op het PvP gebied van World of Warcraft. Dit doen ze door het introduceren van een Brawl mode. Deze Brawls zijn wekelijkse evenementen met verschillende types aan gameplay.

Ook je Artifact wapen zal nog verder uit te breiden zijn. Je kunt nog meer traits krijgen en een aantal nieuwe skins voor al je Artifact wapens. De Druid zal een speciale vorm erbij krijgen als skin. Bekijk ook deze skins wederom hier beneden:

 

Patch 7.1.5 zal direct na BlizzCon te spelen zijn op de Public Test Realm. Na die test zal 7.2 volgen. Exacte release dates staan nog onder de term ”soon”. Wat vind jij van deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek