BlizzCon in a nutshell

Ja ja.. Alweer een artikel over Blizzard, aangezien dit weekend dan ook wel in het teken stond van Blizzard met het jaarlijkse evenement volledig over.. Je raad het al: Blizzard en alles wat erbij hoort, erin zit en erbij komt. To sum it all up hebben wij voor jou een snelle overview over wat er allemaal besproken is afgelopen weekend.

Ondertussen is het alweer maandag en is Blizzcon dus ook voorbij, voor de mensen die fan zijn van bepaalde games of andere aspecten van Blizzard zal ik in dit artikel alles kort met jullie doornemen wat voor jullie, de fans, belangrijk is! Om te beginnen met:

Overwatch:

  • Overwatch komt naar Xbox One en Playstation 4 voor €59,99.
  • De game zal niet de mogelijkheid hebben om te cross-playen, dus PC spelers kunnen niet spelen tegen bijvoorbeeld Playstation 4 spelers.
  • Er zullen digitale bonussen zijn die je kunt krijgen zoals skins etc.
  • Er komen drie nieuwe heroes genaamd: Genji, D.Va & Mei.

World of Warcraft: Legion

De nieuwe expansion van World of Warcraft zal ergens volgende zomer gaan releasen en zal voor een hele hoop fans de lange grind van Warlords of Draenor misschien wel gaan oplossen!
Er is op de site van Legion een hoop informatie te vinden hierover en in een vorig artikel heb ik al de cinematic trailer laten zien en alle features besproken.. Maar omdat dit een opsomming is van het gehele festival is hij hier dan nog eens, de cinematic trailer van World of Warcraft: Legion.

Hearthstone: The League Of Explorers

De nieuwe uitbreiding van Hearthstone zal 45 nieuwe kaarten brengen, nieuwe heroes en een hoop meer, aangezien er al een vorig artikel gemaakt is over deze uitbreiding kun je hier klikken deze te bekijken. Wel hebben wij voor jou dan natuurlijk de trailer:

Warcraft: The Movie

Ook is er op Blizzcon een trailer uitgebracht over de nieuwe film die gaat over alles wat zich speelde tussen de mensheid andere rassen, onder andere de orcs.. BABY THRALL.. AWHHH. Ook hier weer de trailer van de film:

Heroes of the Storm

De Hero fighting game die op Twitch vaak wordt bekeken en door velen wordt gespeeld krijgt een nieuwe Hero erbij: Cho’Gall. Een monster met twee hoofden die iedereen de stuipen op het lijf zal jagen.. Heroes of the Storm zal nog andere heroes erbij gaan krijgen in verloop van tijd zoals Greymane en Lunara. Een nieuwe 5vs5 game mode genaamd: Arena. Ook is er bij de Overwatch presentatie bekend gemaakt dat Tracer hoogstwaarschijnlijk ook snel in Heroes of the Storm zal gaan verschijnen!

StarCraft 2: Legacy of the Void

De huidige StarCraft trilogie is al bijna ten einde.. Maar dat houdt natuurlijk niet in dat het helemaal over is want Blizzard kondigde een hele nieuwe set aan avonturen aan genaamd: Nova Covert Ops. Dit zal een DLC worden van deze populaire game. of het nu een cheap DLC’tje wordt of een daadwerkelijk grote uitbreiding op de game is nog maar af te wachten.

Diablo 3

Diablo 3 zal een aantal patches gaan krijgen door de maandjes heen met veel nieuwe areas, legendary items en nog een hoop andere toevoegingen aan de game, dus ben jij nog steeds fan en/of hardcore speler van deze game, wees dan alert de komende tijd voor een aantal nieuwe, frisse veranderingen!

Dat was het dan voor BlizzCon dit jaar, er was genoeg te zien en er zal voor velen fans weer een mooi lijstje aan dingen zijn om te kopen, downloaden of kapot te spelen. Wat vond jij? Laat het ons weten in de reacties!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek