BlizzCon van start en nieuwe Overwatch events teased

Blizzcon 2016 Overwatch

Om 5 uur zal BlizzCon van start gaan, de eerste openingsceremonie is dus al over een aantal uurtjes te zien! BlizzCon is te bekijken via de Blizzard Twitch of op de website maar niet alles is gratis. Voor een volledige toegang tot alle streams heb jij een ticket nodig, deze kun je hier halen. Alle toernooien zijn wel gratis te zien!

Blizzard liet weten dat de openingsceremonie een boel informatie zal bevatten over jouw favoriete games. Wil je verdere details weten dan zul je toch echt een ticket moeten halen. De volledige show zal 4-5 november, dus dit weekend, bezig zijn. Als jij een fan bent van Blizzard dan is dit zeker een aanrader, neem even een kijkje joh!

Voor Overwatch fans is er al nieuws te vinden. Blizzard kondigde gisteren aan dat er Overwatch DLC’s en in-game events aan zitten te komen. De afgelopen twee events: Summer Games en Halloween waren al een groot succes. Blizzard CEO Mike Morhaime liet weten dat het succes van afgelopen evenementen een goed vooruitzicht gaven op de toekomst en voor follow-on content.

Overwatch Blizzcon 2016

Vandaag zullen wij dus niet alleen nieuws op BlizzCon krijgen over World of Warcraft: Legion, maar ook een boel over Overwatch. Het lijkt erop dat Blizzard het bedrijf is met de beste vooruitzichten dit jaar aangezien Legion een succes was en Overwatch al over de 20 miljoen spelers zit. Een mooie periode voor Blizzard dus!

Iets waar velen op hopen is de aankondiging van een nieuw Overwatch personage genaamd Sombra. Dit zou een vrouwelijke hacker zijn en er is een on-officiële artwork gekomen van Sombra. Bekijk dit hier beneden:

Overwatch Blizzcon Sombra

Als dit echt Sombra is dan kan dit nog wel eens een heel interessant personage worden, wat denken jullie? Wat willen jullie op BlizzCon zien en over welke game zijn jullie het meest enthousiast? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek