BlizzCon: verschillende announcements

Blizzard BlizzCon Activision

BlizzCon staat weer voor de deur en gaat vandaag van start. Zoals ieder jaar heeft Blizzard wel iets in petto voor de fans. Zo hebben zij geteased dat er verschillende dingen worden aangekondigd.

BlizzCon 2017 gaat vanaf vandaag van start en net zoals ieder jaar vindt er weer een grote show plaats. Op de show worden vaak nieuwe announcements gemaakt over games die Blizzard zelf produceert. CEO, Mike Morhaime, heeft in een interview gezegd dat er een aantal verschillende dingen worden aangekondigd betreft de games.

Nadat een analyst vroeg wat men kon verwachten van de conventie dit jaar, antwoordde Morhaime met een kort maar krachtig antwoord om de fans in spanning te houden.

“I’m not going to spill everything here and now, you have to tune in to the show to find out.”

– Mike Morhaime, CEO Blizzard.

Alhoewel het evenement/conventie vandaag van start gaat, kan iedereen, mits je in bezit bent van een digital pass, inschakelen vanaf 18:00 uur vandaag.

Voor meer informatie over het evenement en het tijdschema, vind je hier!

We kunnen bijna zeker nieuws verwachten over Overwatch, World of Warcraft en mogelijk Diablo.

 

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek