Boom Boom voegt zich bij de cast van Mario Tennis Aces

De handlanger van Bowser genaamd Boom Boom zal binnenkort als speelbaar personage komen in Mario Tennis Aces. Nintendo heeft dit middels een trailer tot het licht gebracht.

In de trailer worden de vaardigheden van Boom Boom weergegeven. Volgens Nintendo zal Boom Boom zich uiten als een defensive speler die vanaf 1 februari beschikbaar zal zijn middel een online toernooi. Vanaf 1 maart zal Boom Boom voor iedereen speelbaar zijn.

Mario Tennis Aces is verkrijg baar op de Nintendo Switch.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek