Borderlands naar het witte doek

Lionsgate

Borderlands is een spel dat in 2009 uitkwam en hoge ogen gooide door het uiterlijk van deze game. De wereld en de characters hadden een artstyle meegekregen welk niet vaak gebruikt werd in game van die tijd. De Borderlands games worden gemaakt door Gearbox Software en ook is er een Telltale game uitgekomen gebasseerd op dit IP. Nu is het tijd voor iets nieuws. Borderlands vindt zijn weg naar het witte doek!

De film wordt gemaakt in samenwerking met Avi Arad en zijn zoon Ari Arad, nu zegt je dit misschien niet zo veel maar zij waren betrokken bij films als Iron Man, Spider Man, X-Men, Ghost Rider en ook bij Blade. Het is dus duidelijk dat Borderlands een stap verder gaat nu dan alleen de spellen. Borderlands wordt als een franchise neergezet nu het ook verschijnt in de bioscopen en wordt gezien als een grote game voor de ontwikkelaar. Geen wonder ook want het eerste spel alleen al is ondertussen 26 miljoen keer over de (digitale) toonbank gegaan.

Borderlands

Borderlands gaat hiermee dus het pad volgen waar een aantal videogames al hun in zijn voorgegaan, de ene iets beter dan de ander. Grootste voorbeeld is misschien hier wel van de film Prince of Persia: The Sands of Time welke gemaakt is door Disney. Deze film staat bekend als de film in dit genre welke het meeste geld in het laadje heeft gebracht. We moeten natuurlijk nog maar afwachten of deze film ook maar in de buurt komt bij het succes van Prince of Persia en hoe de film eruit gaat komen te zien. Vooralsnog is er dan ook nog geen datum uitgebracht over wanneer de film moet verschijnen en ook weten wij nog geen verdere details over de film. Wat we wel weten is dat we erg benieuwd zijn naar hoe deze film tot stand gaan komen.

Zie jij een Borderlands film zitten? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek