Boruto: Naruto Next Generations komt in april 2017

Boruto: Naruto Next Generations

Afgelopen weekend zijn er een aantal aankondigingen geweest tijdens Jump Festa. De grootste aankondiging was omtrent Masashi Kishimoto’s Naruto. De film is al uit maar nu komt dan ook officieel de serie van Boruto: Naruto Next Generations.

Kishimoto heeft met Naruto al één van de grootste mainstream anime naar het publiek gebracht. De serie kreeg twee verschillende delen met in totaal meer dan 700 episodes. Na dat dit jaar de serie officieel eindigde, waren veel fans aan het hopen op een anime adaption van Boruto, die mensen hoeven niet lang meer te wachten!

 

Studio Pierrot zal de serie een kick-off geven in april 2017, een exacte datum is nog niet bekend. Next Generations zal zich vooral bezighouden met de nieuwe generatie Shinobi waaronder Boruto Uzumaki, Naruto’s zoon, één van de hoofdrol spelers zal zijn.  Ook Sarada Uchiha, dochter van Sasuke en Sakura, zal een hoofdrol krijgen. Fans zullen een oudere en meer volwassen versie van Naruto, Sasuke, Sakura en de andere personages van Shippuden gaan zien.

Eerder dit jaar kwam voor de fans ook de Boruto Movie uit, deze gaf al een kleine introductie over de nieuwe hoofdrolspelers als zij samen met hun medeleerlingen de Chunin Exams moeten doen. Je kan deze gewoon kijken om al een gevoel van de nieuwe personages te krijgen. Ook is er een tien-minuten episode uitgekomen waarin Naruto eindelijk Hokage word. In beide de film en de aflevering worden een aantal leuke dingen onthuld.

Boruto: Naruto Next Generations

Boruto: Naruto Next Generations zal in april 2017 van start gaan, wil je al een vooruitblik hebben kijk dan de film, Hokage episode of lees de Boruto manga. Kijk jij al uit naar deze nieuwe serie die het verhaal van Shinobi zal gaan vervolgen met een volledig nieuwe generatie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek