Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Bravely Second ondergaat veranderingen na feedback

Bravely Second veranderingen

Wanneer Bravely Second: End Layer uit komt in Noord Amerika en de rest van de wereld buiten Japan, zal dat met enige veranderingen zijn die voortkomen uit massale feedback. De veranderingen zullen de kwaliteit van het spel verbeteren zonder de gameplay en het verhaal aan te passen. Nintendo heeft hier over een officiële statement gemaakt.

In de statement maakte Nintendo bekend waarom Bravely Second veranderingen zal ondergaan. Zo zou er een sidequest zijn die de speler vraagt om te kiezen tussen twee partijen. Aan het einde van de quest zullen negatieve gevolgen voor de speler wachten ongeacht zijn/haar keuze. Spelers bleven hierdoor achter met het gevoel dat hun intenties en keuzes niet in verband stonden met de reacties van de in game personages en hun reacties. Nintendo hoopt dat de veranderingen, die inhouden dat de partijen hun acties leren te accepteren, de spelers geen gevoelens van spijt zullen geven. De veranderingen zullen geen impact hebben op het verhaal en de gameplay.

Bravely Second verandering

Nintendo liet in de officiële statement los dat het development team van Square Enix in samenwerking met Silicon Studio heeft besloten een aantal revisies toe te passen aan Bravely Second met oog op kwaliteit en een verbeterde ervaring.

Nintendo heeft al eerder veranderingen toegepast aan westerse releases. Fire Emblem Fates kreeg veranderingen die enkele features en scenes uit het spel verwijderde. Zo was er een feature die spelers hun huisdier character liet aaien door middel van de touch screen. Ook werd er een scene die enkele homo seksuele verwijzingen en verwijzingen naar drugs bevatte geheel verwijderd. Ook toen liet Nintendo een statement los over waarom zij de revisies nodig vonden. Homo seksuele relaties zijn in de game namelijk nog steeds mogelijk. De scene die is verwijderd ging om een drug die zonder toestemming zou zijn toegediend om het geslacht van andere mensen om te keren voor de gebruiker.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek