Breaking: PlayStation 4 Slim gelekt

Days Gone

Neogaf gebruiker Venom Fox schijnt de hand te hebben kunnen leggen op een nieuwe versie van de PlayStation 4. Hij heeft hier foto’s van naar buiten gebracht welk de nieuwe kleinere variant van de PlayStation 4 laat zien: de PlayStation 4 Slim.

Gebruikers van het forum Neogaf hebben een advertentie gevonden waarin de nieuwe console verkocht zou worden. Na pagina’s aan discussie wist de gebruiker Venomx Fox foto’s te bemachtigen van de nieuwe PlayStation 4. De geruchten gaan dat deze console straks op de PlayStation Meeting aangekondigd gaat worden.

Hallo PlayStation 4 Slim

De console kun je hieronder bewonderen:

CqaI7pOWAAACIqm CqZ6o6ZWEAE5CDg S9JOxNeh PlayStation 4 Slim

Zoals je op de foto’s kunt zien is de PlayStation 4 Slim niet heel veel kleiner dan een normale PlayStation 4. Dit kan natuurlijk ook niet veel kleiner meer dan wat het al was. We zien wel een aantal veranderingen. Op de achterkant zien we bijvoorbeeld de welbekende Sony iconen die je ook op jouw controller kunt vinden. Ook is er een logo geplaatst in het midden van de console. Om het af te sluiten kun je zien dat de PlayStation 4 Slim een andere plaatsing heeft voor haar power en disk buttons.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek