Bungie hoopt dat fans klagen over Destiny 2

destiny 2 activision bungie

Het is wel bekend, altijd als er een nieuwe game of gadget op de markt verschijnt zijn er wel mensen te vinden die klachten hebben. Bungie hoopt dat de community ook met hun klachten komt zodra de volledige game gereleased wordt. Zij hopen voornamelijk klachten te ontvangen over het verhaal.

Bungie’s vervolg van Destiny, heeft tot nu toe alleen nog maar goede dingen op de markt gebracht. De game zal bijvoorbeeld 4k, 60FPS ondersteunen, een keyboard en mouse op PC naast de controller en ga zo maar door.

Tevens is recent bekend geworden dat de game een stevige verhaallijn met lore zal gaan krijgen. Bungie hoopt er echter op dat de community dit keer ook zal gaan klagen over het verhaal. Dit keer alleen niet over hoe kort het oorspronkelijke verhaallijn is maar juist over hoe lang en diep het verhaal gaat.

Bij Destiny 1 was bekend dat de meeste downloadable content die later werd gereleased, eigenlijk al in de game had moeten zitten. Door tijdsgebrek hebben zij bepaalde stukken dus moeten schrappen. Laten we hopen dat het bij Destiny 2 niet zo is.

Verder is uit een gesprek met Jason Harris, senior narrative van Bungie, gebleken dat Destiny 1 nog een tamelijk “lieve” story had. Dit blijkt bij zijn vervolg niet zo te zijn. Veel diepgaande cinematics, plot twist’s en andere ingewikkelde verhaaltechnieken die de speler meer in het verhaal en spel trekken.

“We’re learning from and listening to all the feedback we got on Destiny 1, and we’re applying it, by that I mean that I hope people complain about how much story we have at the end of this. That’d be the Reddit thread I’d like to read: Too much damn story!”

– Jason Harris, over het verhaal van Destiny 2

Destiny 2 heeft een release datum staan voor consoles op september 8. Dit geldt dus voor de Playstation 4 en Xbox One. PC heeft een uitgestelde datum, namelijk 24 oktober.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek