Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Bungie.net ondersteund nu ook Blizzard accounts

destiny-2-bungie-playstation-e3

Ter voorbereiding van de Destiny 2 lancering op Xbox One, Playstation 4 en Windows PC is het nu mogelijk om met je Blizzard account in te loggen op de Bungie website. Voorheen kon je alleen nog maar inloggen met een Playstation Network account of Xbox Live account.

Destiny 2 wordt aangeboden via het Battle.net platform. Dit platform werd kort geleden gewijzigd naar Blizzard App. Deze Blizzard App zal de place to be zijn voor PC spelers die Destiny 2 willen spelen. De reden waarom Destiny via Blizzard wordt aangeboden is omdat het beide software giganten van Activision zijn en dit platform redelijk stabiel is en het te veel tijd en resources kost om een aparte launcher te ontwikkelen voor Destiny 2. Dit zou de release datum van de PC versie alleen maar verder uitstellen.

Via de Bungie website kan je nu je bestaande account linken met je Blizzard account, maar ook een nieuw account aanmaken met je Blizzard gegevens. Dit zal je moeten doen om je beta code te verzilveren zodra je deze hebt ontvangen. Daarnaast kan je via de website je stats en dergelijken bekijken. De Beta voor Playstation 4 spelers begint al op 18 juli, die van Xbox op 21 juli en PC zal pas een beta laat in augustus ontvangen.

Destiny 2 zal 6 september beschikbaar zijn voor Playstation 4 en Xbox One. De Pc versie van de game verschijnt pas op 24 oktober.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek