Burnout Paradise Remastered verschijnt in maart

BPR

De allereerste EA titel die een remaster krijgt voor deze generatie consoles is niets minder dan Criterion’s Burnout Paradise. Burnout Paradise Remastered verschijnt gebundeld met alle content uit de DLC.

Vanaf 16 maart is het zo ver. Dan kunnen spelers opnieuw, of voor het eerst Paradise City gaan bestormen met racewagens in Burnout Paradise Remastered. Paradise was een van de laatste Burnout titels. Criterion Games ging hierna verder met EA’s Need For Speed. De acht add-ons zitten ingebakken in de remaster. Big Surf Island hoort hier natuurlijk ook bij. Paradise Remastered zal ook technisch beter in elkaar steken dan het originele deel en heeft een poetsbeurt gekregen zodat alles er gelikt uit ziet.

Voor eigenaren van een Playstation 4 Pro of een Xbox One X is het mogelijk om de game in 4k te spelen met mogelijkheden tot 60 fps.

“Als je Criterion Games zegt, denken mensen vaak aan de Burnout-franchise, en dat is niet voor niets. Wat we 10 jaar geleden hebben gemaakt, is tegenwoordig nog net zo leuk en uniek”, aldus Matt Webster, General Manager bij Criterion games. “Burnout Paradise is een arcade-racespel met een open wereld, waarin spelers samen met vrienden spannende races kunnen houden in een vrije vorm die zowel naadloos als realistisch is. Dat alles is inclusief de kenmerkende snelheid en verwoesting van Criterion met geweldige stunts en spectaculaire crashes. Met de release van deze remaster kunnen we deze intense rit delen en online races innoveren met een hele nieuwe generatie spelers.”

Burnout Paradise Remastered zal voor een adviesprijs van €39,99 worden aangeboden zowel digitaal als in de winkel. De game verschijnt op 16 maart voor de Playstation 4 en Xbox One. Later dit jaar zal de game verschijnen via Origin voor PC spelers. EA Access leden mogen vanaf 9 maart al aan de slag dankzij de Play First Trial. Kijk jij er naar uit?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek