Call of Duty 4: Modern Warfare remaster bevestigd?

Call of Duty 4

Eerder vandaag kon je al op de site lezen dat er “per ongeluk” een aantal beeldjes zijn gelekt van de naam van de nieuwe Call of Duty en dat er een remaster van Modern Warfare aan zit te komen. Dit nieuws lijkt onlangs door Activision bevestigd te zijn via het Call of Duty Twitter account.

Een persoon op Twitter schreef namelijk het volgende: “Als ik hoor dat er een Modern Warfare remaster komt op de Playstation 4, dan schijt ik in m’n broek van spanning.” Hier beneden zie je de tweet, met daarop het antwoord van Activision als Cal of Duty.

Een drol met een broek als antwoord waarmee ze waarschijnlijk willen zeggen: “Start shitting.” Is het bij deze dus officieel bevestigd? Wij hopen van wel! Hopelijk volgt er snel een officiële aankondiging van Activision nog voor de E3 gaat plaatsvinden, want na de lek en dit bericht op Twitter worden de fans van de goede oude tijd behoorlijk ongeduldig!

Wat denk jij van de nieuwe Call of Duty? Gaan er dit jaar twee “nieuwe” titels verschijnen, enkel de remaster, of totaal iets anders? Zoals het er nu naar uitziet verschijnt er dit jaar een nieuwe titel van Infinity Ward, en een remaster van de originele Modern Warfare.

Wij wachten het nog even rustig af, en we houden je op de hoogte als er meer nieuws verschijnt omtrent Call of Duty.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek