Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Modern Warfare Remastered krijgt 4 nieuwe maps deze maand

Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered zal vier nieuwe maps krijgen deze maand. De vier maps zijn onderdeel van The Variety Map Pack, welke dezelfde naam heeft als de originele DLC van Call of Duty 4, 9 jaar geleden. De maps zijn ook hetzelfde, maar dan aangepast aan de remaster.

De map pack verschijnt 21 maart voor de Playstation 4. PC en Xbox One spelers zullen waarschijnlijk een maandje langer moeten wachten op de DLC. Dit omdat Activision een deal heeft gesloten met Sony, wat ze voorheen met Microsoft hadden voor de voorgaande Call of Duty games.

Variety map packVariety map packVariety map packVariety map pack

De maps die worden toegevoegd zijn Broadcast, Chinatown, Creek, en Killhouse. Meer over deze maps kun je teruglezen in het officiële bericht van Activision.

De DLC zal voor $15 verkrijgbaar zijn. Hierbij krijg je 10 extra ‘rare’ supply drops. Deze zullen cosmetische items bevatten. Deze supply drops kan je ook bemachtigen door gameplay of door micro-transactions. De originele map pack verscheen voor $10 in april van 2008. Deze verscheen als eerste voor de Xbox 360 en verkocht maar liefst 1 miljoen keer in de eerste 9 dagen. Een record wat de remaster van The Variety map pack waarschijnlijk niet zal overtreffen

Call of Duty 4 Remastered is onderdeel van de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition bundel welke nu voor ongeveer €59,99 verkrijgbaar is bij de meeste retailers.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek