Call of Duty genereert 500 miljoen dollar

blops 3

Activision heeft in een persconferentie laten weten dat ze binnen 3 dagen 500 miljoen dollar hebben binnen gekregen voor Call of Duty Black Ops 3. Dit betekend dat Call of Duty Black Ops 3 nu de titel “Grootste entertainment launch van het jaar” te pakken heeft.

Black Ops 3 is sinds 6 november te koop in de winkels en Activision heeft er ook dit keer weer alles aan gedaan om een ware shooter voor de zak van sinterklaas uit te brengen. Massaal stonden mensen in de rij voor een exemplaar van het spel. Call of Duty staat erom bekend dat het altijd goed loopt. Het spel ziet altijd indrukwekkend uit en daar mag Activision trots op zijn. Het is wellicht hun beste serie van games die ze hebben lopen.

Activision laat ook weten dat het met Black Ops 3 buiten de verkooprecords ook een hogere rate heeft als het gaat om de gemiddelde tijd dat mensen besteden aan het spel. Meer dan elke andere Call of Duty voor elkaar heeft gekregen. In 2 dagen tijd hebben alle bezitters van Black Ops 3 samen zo’n 75 miljoen uur gespeeld.

Op Twitch zijn voldoende streams te vinden mocht jij twijfelen of je het spel ook wilt aanschaffen. Volgens de insiders van Twitch is Black Ops het meest gestreamed van alle spellen die in 2015 op de markt zijn gekomen.

Binnen intheGame merken we dat Black Ops 3 erg leeft op dit moment. Hiervoor hebben wij op onze Teamspeak een aparte ruimte ingericht om te voldoen aan de wensen van onze Call of Duty fans. Ben jij nog geen lid maar speel je wel Call of Duty. Neem dan gerust een kijkje op onze teamspeak en meld je aan via deze link.

Om jullie alvast een impressie te geven van het spel willen we jullie niet alleen het laatste nieuws laten lezen. Maar ook beleven, kijk daarom snel in het filmpje hieronder waarom Black Ops 3 zo’n grote hit is!

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek