Call of Duty: Infinite Warfare campaign demo naar E3

Call of Duty: Infinite Warfare

Dat Activision geen booth op de E3 2016 zal hebben, betekend niet dat wij niks te horen en/of zien krijgen van de aankomende FPS: Call of Duty: Infinite Warfare. Op Twitter heeft Call of Duty een teaser gegeven dat Infinity Ward een in-depth first look demo gaat geven voor de story mode.

Dit betekend niet dat er geen multiplayer footage op de E3 al komen voor de nieuwe CoD, maar hier is verder nog geen officiële aankondiging van gegeven. De footage voor de campaign zal ergens tijdens de 13 juni showcases voorbij gaan komen, maar er is nog geen specifiek tijdstip hier voor gegeven.

De campaign van Infinite Warfare volgt soldaat Captain Reyes, piloot van The Retribution. Dit is één van de laatste warships op de planeet Aarde. De campaign zal spelers over het gehele Solar Systeem laten reizen en oorlogen voeren op een schaal zo groot als het complete universum. Velen haken af op de Call of Duty reeks, vooral nu het zo ver is gekomen, maar zijn er ook nog mensen die wel blij zijn met een tijdperk als dit?

Call of Duty: Infinite Warfare

Of wij ook beelden te zien zullen krijgen van de remaster van Modern Warfare is nog niet zeker, maar het zou wel mooi zijn om een idee te krijgen van het grafische aspect van deze oude nieuwe game. De enige manier om de game te krijgen is om de premium versies van Infinite Warfare te komen, wat voor velen al een afknapper is.

Call of Duty: Infinite Warfare zal op 4 november verschijnen, vlak na de grote concurrent Battlefield 1, die eind oktober al in de schappen zal liggen. Welke van de twee wil jij zien op de E3? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek