Call of Duty: Infinite Warfare’s tweede map pack onthuld: Continuum

Call of Duty Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare’s tweede DLC is onthuld. Het krijgt de naam Continuum en bevat onder andere een opgepoetste map uit Call of Duty: Modern Warfare 2, genaamd Rust.

De DLC zal vier nieuwe multiplayer maps toevoegen aan de game. Turista, een spa resort dat zich bevind binnen een skelet van een gigantisch groot en oud wezen; Scrap, bevind zich op een verlaten vuilnisbelt op de maan; Archive, een post-futuristic kunst galerij; Excess, een kleinschalige map. Dit is de map Rust uit Modern Warfare 2, aangepast aan de stijl van Infinite Warfare.

Activision heeft daarnaast ook een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de nieuwe Zombies map: Shaolin Shuffle te zien is. Ook deze map behoord tot de Continuum DLC map pack.

De Zombies map speelt zich af in een “’70s-era New York disco-zombie fright fest,” volgens Activision. Pam Grier komt voor in de Zombies mode. We kennen haar allemaal natuurlijk van de film Jackie Brown uit 1997 van Quintin Tarantino. Ook Paul Reubens, Seth Green, Jay Pharaoh en Sasheer Zamata zal je aantreffen.

Continuum is los verkrijgbaar voor €15,- en lanceert op 18 april voor de Playstation 4. Xbox One en PC zullen de map pack later ontvangen. De vorige DLC kwam een ruime maand later op de andere platformen. Ditzelfde zal opnieuw gebeuren dankzij de deal die Activision heeft gesloten met Sony. Als je een Season Pass hebt van de game kun je de DLC zonder extra kosten downloaden zodra deze lanceert voor jouw platform.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek