Call of Duty: Infinite Warfare krijgt Beta trailer

Met de Call of Duty: Infinite Warfare Beta nog maar een paar dagen van ons verwijderd heeft Activision een trailer online gezet. Ook al is de trailer maar een minuutje sterk, hij laat een hoop nieuwe dingen zien. Eentje daarvan is de Combat Rigs, die een groot aspect in de multiplayer zullen zijn. Ook zien we een hoop nieuwe wapens, equipment en actie footage.

Drie van de zes Combat Rigs zullen speelbaar gaan zien. Dit met drie maps en een aantal rotaties qua modes. Modes die je kunt spelen zijn vooral de klassiekers als: Team Deathmatch en Domination. Een nieuwe mode die geïntroduceerd zal worden is Defender.

De test is verspreid over twee weekenden: De eerste van 14-17 oktober en de tweede van 21-24 oktober. De eerste test is alleen speelbaar op Playstation, de tweede ook op de Xbox One. Voor de PC zal er helaas geen beta komen! Laat ons weten wat jij vindt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek