Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer beta niet naar PC

Call of Duty Infinite Warfare

De multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare zal vanaf 14 oktober van start gaan op de Playstation 4. De Xbox One beta zal kort daarop volgen. PC spelers hebben pech. Er zal namelijk geen beta komen voor PC spelers, zelfs niet voor pre-orders.

In de tweet hier beneden kun je de hele rage lezen van de PC community richting Activision.

Waarom Activision gekozen heeft om geen PC versie van de beta uit te geven is nog niet helemaal duidelijk. PC spelers klagen al jaren over de slechte support die de pc versies van Call of Duty games ontvangt. ‘Slechte ports’ is daarbij een veel voorkomend woord.

De nieuwe entree in de Call of Duty franchise heeft al veel kritiek gekregen. Door de space-setting haken een hele hoop fans af omdat ze graag een oorlog game willen spelen en geen Halo achtige shooter. Volgens Activision zal de kritiek de game geen schade toebrengen. Black Ops II werd net als Infinite Warfare de grond in geboord, maar eindigde toch als één van de beste CoD games op de markt.

De multiplayer beta gaat op 14 oktober van start voor de Playstation 4 eigenaren die een pre-order hebben geplaatst. De Xbox One test zal kort daarop volgen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek