Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Call of Duty: Modern Warfare Remaster heeft maar 10 maps?

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken. Een pre-order poster is verschenen op het internet waar de nieuwe Call of Duty te zien is, de releasedatum te zien is, en een speciale uitgave die komt met de remaster van de originele Modern Warfare.

Onderstaande afbeelding zou afkomstig zijn van een Canadese retailer, vandaar die hoge bedragen. Maar het lijkt erop dat de vage beelden die eerder verschenen worden bevestigt met deze poster die wordt getoond in een stuk hoger kwaliteit.

Infinite Warafre

In de afbeelding zien we de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare en een bundel met daarin de nieuwe Call of Duty + Call of Duty: Modern Warfare Remaster.

Als je goed kijkt naar de afbeelding zie je dat de remaster van Modern Warfare tien multiplayer maps bevat en de campaign. Welke maps dit precies zullen zijn is niet duidelijk. De website die onderaan de tekst staat is op dit moment niet verbonden met een live pagina, helaas.

Wat denk jij van de nieuwe Call of Duty en de remaster? Is dit allemaal een grote hoax of is het eindelijk een keer legit? Het lijkt er namelijk wel op.

Voor de fans van de oude Call of Duty games hoop ik dat de remaster ook aangeboden wordt zonder de bundel, maar daar gaan we hopelijk snel genoeg achter komen. Wij houden je op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek