Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt microtransactions

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Shovel

Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt microtransactions toegevoegd in de komende update. De supply drops maken hun terugkeer vanuit Advanced Warfare en kunnen gekocht worden met Call of Duty points. De supply drops bevatten cosmetics.

Call of Duty introduceert supply drops in Modern Warfare Remastered. De supply drops zullen wapen cammos, nieuwe skins voor je karakter en verschillende pointers voor je vizier bevatten. De supply drops kun je verkrijgen door ze te kopen met Call of Duty points. Call of Duty points kunnen met echt geld gekocht worden of ingame verdiend. De cosmetics die met de supply drops gekocht worden, zijn ook vrij te spelen met ingame challenges. De microtransactions geven spelers die geen zin hebben om cosmetics te grinden een mogelijkheid om toch hun favoriete wapen cammo te verkrijgen. Naast het kopen of vrijspelen van de cosmetics is er ook nog de mogelijkheid om ze te craften. In Modern Warfare Remastered zal namelijk het craftsysteem van Infinite Warfare terugkeren. De onderdelen heten nu echter parts in plaats van Infinite Warfares salvage.

Nieuwe melee wapens

Naast cosmetics is het ook mogelijk om nieuwe melee wapens te kopen. Voorbeelden hiervan zijn een hamer en een schep. Al deze nieuwe items zullen beschikbaar zijn met de nieuwe update. Deze update bevat ook zes nieuwe maps. Voor meer info over de maps kunt u hier terecht.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek