Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt microtransactions

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Shovel

Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt microtransactions toegevoegd in de komende update. De supply drops maken hun terugkeer vanuit Advanced Warfare en kunnen gekocht worden met Call of Duty points. De supply drops bevatten cosmetics.

Call of Duty introduceert supply drops in Modern Warfare Remastered. De supply drops zullen wapen cammos, nieuwe skins voor je karakter en verschillende pointers voor je vizier bevatten. De supply drops kun je verkrijgen door ze te kopen met Call of Duty points. Call of Duty points kunnen met echt geld gekocht worden of ingame verdiend. De cosmetics die met de supply drops gekocht worden, zijn ook vrij te spelen met ingame challenges. De microtransactions geven spelers die geen zin hebben om cosmetics te grinden een mogelijkheid om toch hun favoriete wapen cammo te verkrijgen. Naast het kopen of vrijspelen van de cosmetics is er ook nog de mogelijkheid om ze te craften. In Modern Warfare Remastered zal namelijk het craftsysteem van Infinite Warfare terugkeren. De onderdelen heten nu echter parts in plaats van Infinite Warfares salvage.

Nieuwe melee wapens

Naast cosmetics is het ook mogelijk om nieuwe melee wapens te kopen. Voorbeelden hiervan zijn een hamer en een schep. Al deze nieuwe items zullen beschikbaar zijn met de nieuwe update. Deze update bevat ook zes nieuwe maps. Voor meer info over de maps kunt u hier terecht.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek