Call of Duty: Modern Warfare Remastered krijgt standalone versie

modern warfare remastered

Opnieuw meer aanwijzingen die leiden tot een standalone release van de Modern Warfare Remaster die verscheen in de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare.

Dit keer meldt CharlieIntel dat Amazon Japan een product page heeft aangemaakt voor de standalone versie van de game. Waar eerder dit jaar
GameFly een product page heeft aangemaakt voor een Standalone versie, laat Amazon nu ook een product page zien.

Volgens de product page verschijnt de game op 20 juni voor de Playstation 4 en 20 juli voor de Xbox One. Alhoewel een PC versie ook mogelijk is, is hier nog geen release datum voor vrijgegeven. GameFly bevestigde eerder al dat de release datum 20 juni zou zijn.

Wat betreft de Xbox One versie die een maand later verschijnt heeft dit hoogst waarschijnlijk alles te maken met de deal die Activision heeft gesloten met Sony. De Playstation 4 krijgt alle DLC in de Call of Duty reeks één maand eerder dan Xbox One en PC. In Destiny krijgen Playstation 4 spelers ook extra content.

Dit zou echter de eerste keer zijn dat een game, alhoewel het een her-her-uitgave is pas later verschijnt op andere consoles. De game is nu namelijk alleen verkrijgbaar via de Legacy Edition van Infinite Warfare. De originele game is verkrijgbaar voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Activision heeft nog niets bevestigd over de Standalone versie van Modern Warfare Remastered. Vlak voor de release van Infinite Warfare heeft Activision gemeld geen plannen te hebben voor een standalone release, maar het lijkt er op dat ze bijna een jaar later toch van gedachte zijn veranderd.

Wellicht laat Activision uiterlijk tijdens de E3 weten of de releasee van de standalone versie geen fop is, maar een real deal. Zou jij Modern Warfare Remastered kopen als die los verkrijgbaar is? Of heb je de game al?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek