Call of Duty: Modern Warfare Remastered launchtrailer

modern warfare remastered

Remasters en remakes zijn een trend afgelopen jaren, en hoewel een deel van de bevolking klaagt over de afwezigheid van creativiteit in de media, is ook een deel gehyped voor bepaalde remakes en remasters. Zo ook de remake van Call of Duty: Modern Warfare, waarvan het origineel in 2007 verscheen.

Op 4 november, bijna negen jaar na de release van het origineel, verschijnt er een remake van Call of Duty: Modern Warfare. Op dezelfde dag verschijnt Call of Duty: Infinite Warfare, het nieuwste deel uit de Call of Duty-reeks, maar daar lijkt niemand zich echt op te verheugen.

Wat is er nieuw?

Eigenlijk niets, behalve opgepoetste graphics. De game bevat bij de launch de originele singleplayer campaign en tien multiplayer maps. De overige zes maps zullen in december beschikbaar gesteld worden middels een gratis DLC. Voor de rest bevat de game dezelfde wapens, game modi en killstreaks als in de originele versie. Maar natuurlijk wel mooier en met meer details.

Gisteren verscheen de launchtrailer van de remaster. Bekijk hem hier beneden!

Vooralsnog zijn er vanuit Activision geen plannen om de games apart te verkopen. Als je deze remaster wil hebben, zal je Infinite Warfare dus ook moeten aanschaffen. De bundel met de twee games zal naar verluid €80,- gaan kosten. Infinite Warfare kan wel apart aangeschaft worden. Hier betaal je €60 euro voor, althans, zo gaat het gerucht. Naast deze bundel zullen er nog andere edities van de bundels op de markt komen, namelijk de Legacy Pro en de Digital Deluxe edities. Deze zullen ongeveer €100,- en €120,- gaan kosten.

PS4- en Xbox One bezitters die Infinite Warfare gepreorderd hebben, zullen in oktober de multiplayer beta van Modern Warfare Remastered kunnen spelen.

Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered zullen vanaf 4 november te koop zijn op PS4, Xbox One en PC.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek