Call of Duty: WW2 Pro Edition bevat Season Pass

cod ww2

De nieuwe Call of Duty van Sledgehammer Games die dit jaar op waarschijnlijk 3 november zal verschijnen krijgt een Season Pass. Dit is helaas niets nieuws voor een Call of Duty game, maar de Pro Edition van de game heeft hem bij de bundel inbegrepen.

Blijkbaar is GameStop over de hele wereld zo lek als een mandje als het aankomt op materiaal dat niet hoort te lekken. Games zijn geen mandjes, dus misschien moeten ze het spreekwoord maar eens gaan veranderen naar “Zo lek als GameStop”. Maar goed, back to business.

Bovenstaande Tweet toont ons de “Pro Edition” van de nieuwe Call of Duty, WW2. Zoals je kunt zien bevat de bundel het volgende:

  • Call of Duty:WW2
  • Collector’s Steelbook
  • Season Pass

Wat de Season Pass allemaal zal gaan inhouden is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het te maken hebben met een aantal map-packs die gedurende het jaar na de release zullen verschijnen. Ook ziet het er naar uit dat alleen de Playstation 4 een Private Beta zal krijgen.

Vanavond om 19:00 zal er meer bekend worden gemaakt omtrent Call of Duty: WW2. De game werd vorige week al bevestigd met een datum voor de reveal, vanavond dus. Vanaf dit moment, en eigenlijk al iets eerder is er al een hoop informatie gelekt omtrent de nieuwe CoD.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek