Call of Duty: WW2 toch niet naar Nintendo Switch

call of duty activision sledgehammer ww2

Sledgehammer Games heeft al eerder laten weten dat ze geen plannen hebben om Call of Duty: WW2 naar de Switch te brengen, maar dit was nog niet meteen een gesloten deur en verschillende aanwijzingen leken er op te wijzen dat een Switch versie heel goed mogelijk zou kunnen zijn.

Onlangs heeft Sledgehammer een iets concreter antwoord gegeven op de vraag: “Komt Call of Duty: WW2 naar de Switch?” Het antwoord was een keiharde nee.

No Switch cod

Alhoewel het geen echte verassing is dat Call of Duty de Nintendo Switch, of alweer de Nintendo consoles over slaat. Is het toch een beetje jammer aangezien er zoveel aanwijzingen leken te zijn naar een mogelijke Switch versie van de game. De Laatste Call of Duty shooter op de Nntendo console was dan ook Call of Duty: Ghosts uit 2013.

Is dit een gevalletje gemiste kans, of is het niet meer dan logisch dat deze game niet verschijnt voor het Nintendo platform? Het is overigens niet de enige multi-platform game die niet verschijnt op de Nintendo. Zo zal Middle Earth: Shadow of War en The Witness niet te spelen zijn op de Switch.

Call of Duty: WW2 verschijnt op 3 november voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek