Call of Duty WWII bevestigt na vele geruchten

Call of Duty

De geruchten hadden al aardig de ronde gedaan. In maart kwamen de eerste aanwijzingen naar boven dat Call of Duty terug zou gaan naar de tweede wereldoorlog. Vandaag wordt het gerucht dan eindelijk op hun website en op twitter bevestigd.

 

Call Of Duty WWII zal ontwikkeld worden door Sledgehammer Games. Sledgehammer Games kennen we onder andere van Call of Duty: Advanced Warfare en Modern Warfare 3. Er is nu nog niet veel bekend gemaakt over de game, maar dit zal gebeuren op 26 april. Dan zal namelijk een wereldwijde onthulling plaatsvinden van de game. De onthullingsstream zal in Nederland te zien zijn op 26 april om 7 uur ‘s avonds. Het nieuws is niet schokkend. Activision maakte namelijk al eerder bekend dat de gamefranchise terug zou gaan naar zijn roots in 2017.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek