Call of Duty WWII: Grote veranderingen zijn onderweg

Call of Duty WWII

Call of Duty WWII kwam eerder deze maand uit voor de spelers. Maar de release was niet volledig goed gegaan. Er waren, en zijn, nog heel veel in-game problemen en bugs. Ontwikkelaar Sledgehammer bedankt de fans voor hun geduld en verteld dat de game al miljoenen keren over de toonbank is gegaan. Maar er is meer…

Sledgehammer laat ook in meerdere interviews weten dat hun prioriteit ligt bij het fixen van bugs, opstartproblemen, glitches, exploits en andere aspecten die de multi en single-player ervaring kunnen verpesten voor spelers. Dit doen ze zo:

“Our highest priority is to deliver the best online experience possible. We’re not there yet, and we won’t rest until we are,” the studio said. “Our entire team is working around the clock, and we would like to share our current status update.”

Call of Duty WWII

De Day One update had een niet-zo-geweldig effect op de servers van de game. Sledgehammer veranderde uit reactie dus naar een P2P setup, in plaats van de dedicated server. Dat hielp al redelijk. Maar een P2P setup betekend dat spelers last krijgen van host migraties. De ontwikkelaar laat weten dat het terugbrengen van deze dedicated servers de nummer één prioriteit is. Ze blijven dit testen, aanpassen en uitwerken. Ze beginnen in Amerika met het lanceren van de servers, werkt dit, dan gaan ze uitbreiden.

Call of Duty WWII heeft ook, net als Destiny 2, een social space. Deze plek functioneert nog niet zoals de bedoeling is. Er zijn nog steeds geen spelers te vinden, behalve jezelf. Ook dit is één van de prioriteiten van Sledgehammer.

“HQ is best enjoyed with a thriving, fully populated social community interacting together,” Sledgehammer said. “So hang in there while we address the most pressing concerns first.

“This is only the beginning, so thank you for playing,” Sledgehammer said. “We won’t rest until we resolve everything we can for the community.”

Wat vind jij van Sledgehammer en hun beloftes? Geniet jij tot nog toe van de game, of wacht je op de updates? Laat het ons weten in de reacties!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek