Call of Duty: WWII PC Beta Release Date

call of duty activision sledgehammer ww2

Nadat de Playstation en Xbox hun betaperiodes gehad hebben zijn nu de PC spelers aan de beurt. De beta van Call of Duty WWII begint op 29 september en zal eindigen op 2 oktober op Steam. Iedereen kan het spel spelen omdat het een open beta is! Geen pre-order nodig dus!

Sledgehammer Games gaat de beta beschikbaar maken voor iedereen, dus ook voor mensen die geen pre-order hebben op de nieuwe Call of Duty. Deze bewuste stap heeft de gamestudio gemaakt om zo alle servers een stress test te geven. Hierbij wordt er gekeken naar stabiliteit en ook naar de infrastructuur van de servers. Sledgehammer games wilt voor de PC community ook meer doen voor de game. Zij gaan kijken of de algemene gameplay van het spel verbeterd kan worden ten opzichte van de console variant.

“This test is a critical step on our road to delivering the best possible online experience on Steam at launch in November, also we try engage with the PC community to fine-tune and optimize the PC experience for November.”

– Sledgehammer games, Over Call of Duty: WWII

Activision heeft recent ook de minimum PC specificaties aangekondigd. Deze zijn hier beneden te vinden.

  • OS: Windows 7 64-Bit or later
  • CPU: Intel Core i3 3225 or equivalent
  • RAM: 8 GB RAM
  • HDD: 25 GB HD space
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 660 @ 2 GB / AMD Radeon HD 7850 @ 2GB or better
  • DirectX: Version 11.0 compatible video card or equivalent
  • Network: Broadband Internet connection
  • Sound Card: DirectX Compatible

Tevens heeft Activision bekend gemaakt dat er binnenkort meer informatie over de Call of Duty: WWII beta. Deze informatie zal voornamelijk gaan over het pre-loaden. Blijf dus regelmatig kijken voor nieuws over de beta!

Call of Duty: WWII zal op 3 November voor de Playstation 4, Xbox One en PC beschikbaar zijn.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek