Call of Duty: Black Ops 3 gratis voor Playstation Plus leden

Black ops 3

Activision kondigt tijdens de Sony Playstation E3 showcase aan dat er vier maps uit de originele Black Ops terugkeren naar Black Ops 4 op releasedag. Indien je Black Ops 4 pre-ordered krijg je deze vier maps direct in Call of Duty: Black Ops 3.

Wat nou als je geen Black Ops 3 hebt? Geen zorgen. Black Ops 3 is vanaf nu gratis voor alle Playstation Plus leden. Je kunt de game zolang spelen als dat je Playstation Plus lid bent. Zodra je lidmaatschap verlopen is zal de game niet speelbaar zijn totdat je je Plus lidmaatschap vernieuwd.

De volgende maps keren terug: Jungle, Summit, Slums, en Firing Range. Je kunt de maps in actie zien in bovenstaande aankondigingstrailer. Ga jij aan de slag met Black Ops 4? Het zal de aller eerste Call of Duty zijn zonder Singleplayer campaign, maar bevat in plaats daarvan een Battle Royale mode. Vanaf 12 oktober mogen Call of Duty fans aan de slag met de nieuwe Black Ops.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek